Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Suci 32. kola: Rijeci sudi 'mlada nada', Plavima 'zvoni' Bel, Erceg ipak nije suspendiran

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.04.24. | 15:41

Zanimljiv raspored sudaca za naredno HNL kolo

Stigao je raspored parova, sudaca, delegata i kontrolora za prvenstvene utakmice 32. kola HNL-a koje se igraju 26. do 28. travnja.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kolo u petak otvaramo 'laganijim' parom, Istrom 1961 i Slaven Belupom, utakmicom koja će se igrati u 18 sati na Aldo Drosini, a sudit će im tihomir Pejin, uz pomoć Kristijana Novosela i Luke Kurtovića, dok će četvrti sudac biti Toni Dadić, a Mario Zebec i Dario Kolarević će biti u VAR sobi.

Subotu započinjemo susretom između Varaždina i Dinama koji je na rasporedu od 17 sati. Njima će na sjeveru Hrvatske 'zvoniti' Dario Bel, uz Marijana Tomasa i Daria Kneza, dok je četvrti Antonio Škobić. 'Varit' će Ivan Bebek i Kruno Šarić.

Kasniju utakmicu između Hajduka i Rudeša na Poljudu će suditi Mateo Erceg, a uz njega će biti Goran Perica i Luka Pajić, dok je Marino Majstorović četvrti sudac. Ozlijeđeni Igor Pajač će biti u VAR sobi, dok će mu asistirati Ivan Mihalj.

Gorica i Osijek započinju nedjeljno HNL poslijepodne u 17 sati, a susret iz Turopolja moći ćete uz MaxSport 1 gledati i na HRT2. Pravdu će na tom susretu dijeliti Fran Jović, Hrvoje Radić i Anto Marić, dok je četvrti sudac Ante Jurić. Ante Čuljak i Ivan Starčević će biti u VAR sobi.

Nedjelja u 19.30 rezervirana je za okršaj Lokomotive i Rijeke u Kranjčevićevoj. Sudit će ga Patrik Kolarić, Bojan Zobenica i Alen Jakišić, a Ante Terzić će biti četvrti sudac. Mario Zebec i Vedran Đurak će bti u VAR sobi. (eg)





Tagovi

SuciVAR suciPatrik KolarićMateo ErcegHNL

Ostale Vijesti