Subašić objasnio zašto nosi Ćustićevu majicu: Glupo je da me zbog toga kažnjavaju

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 18.07.18. | 18:16

Četiri zadarska 'Vatrena' posjetili Stanove.

Nakon što je Grad Zadar jučer priredio spektakularni doček četvorici svojih nogometaša, 'Vatreni' kvartet je danas posjetio NK Zadar te se družili s malim polaznicima tamošnje nogometne škole. Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković su izazvali pravo oduševljenje okupljenih, a Subašić je odgovorio na pitanje o majici s likom svojeg prijatelja Hrvoja Ćustića koji je preminuo upravo na Stanovima.

„Mislim da sam kroz godine već pokazao koliko mi to znači i pokazivat ću dokle god budem igrao. Možda sam nekima s time i dosadan, ali on je bio tako dobar čovjek i pravi sportaš koji bi svima trebao biti uzor. Svaku utakmicu posvećujem njemu, uvijek mi je u srcu“, prenosi eZadar Subašićeve riječi. Prvi vratar 'Vatrenih' se osvrnuo i na upozorenje FIFA-e.

„Smio sam nositi tu majicu, ali ne i pokazivati. Glupo je da nas kažnjavaju stotinama tisuća dolara, ali u nekim trenucima se nisam mogao suzdržati. Ipak je bilo posebno obraniti tri penala, pa to se ne radi ni na male branke! Emocije te ponesu, lijepo je ispalo i srećom smo izbjegli kaznu.“

Luka Modić je izazvao najviše pažnje malih nogometaša što nije ni čudno kada se zna da je proglašen najboljim igračem Mundijala u Rusiji.

„Lijep je osjećaj biti ponovo na Stanovima nakon dugo vremena, odnosno otkad sam igrao za Dinamo. Drago mi je prisjetiti se svojih nogometnih početaka i zaista sam sretan zbog ove dobrodošlice koju nam je priredio klub. Nitko ne zaboravlja odakle je počeo svoj put, a nama četvorici koji smo danas tu bilo je lijepo vratiti se u Zadar i vidjeti svoje obitelji i prijatelje iz djetinjstva“, rekao je Modrić za eZadar.

Luku su pitali i za komentar činjenice da je jedna obitelj u Peruu dala ime svojem sinu Luka Modrić.

„Ha ha! Što reći? Drago mi je, očito je da smo donijeli euforiju svima i to je dokaz.“

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Svjetsko prvenstvo u nogometuRusija 2018Hrvatska nogometna reprezentacijaŠime VrsaljkoLuka ModrićDominik LivakovićDanijel Subašić

Ostale Vijesti