Igor Kralj / Pixsell
Igor Kralj / Pixsell

Stoper Lokomotive otišao u Portugal, novi suigrač mu je ikona HNL-a

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 05.07.23. | 16:19

Ugovor s novim poslodavcem potpisan je na tri godine.

Kako smo prije nešto manje od mjesec dana i najavili na Germanijaku, Justin De Haas Lokomotivu je zamijenio za Portugal. Mladi Nizozemac službeno je potpisao za Famalicao, a ugovor s novim poslodavcem trajat će mu do ljeta 2026. godine.

Radi se o momčadi koja je u netom završenoj sezoni osvojila osmo mjesto u portugalskoj Primeiri. U novoj svlačionici dočekat će ga Ruben Lima, bivši igrač Hajduka, Dinama i Rijeke, kojeg dobro poznajemo po nastupima na hrvatskim terenima.

De Haas je nakon dvije godine napustio Kajzericu, a Famalicao će mu biti treća inozemna destinacija. Nakon što je četiri godine proveo u akademiji AZ Alkmaara, još je kao tinejdžer u ljeto 2019. prešao u PSV i već u prvoj sezoni postao kapetan mlade, U-23 momčadi. Potom odlazi na posudbu u drugu momčad zagrebačkog Dinama, da bi u ljeto 2021. stigao u redove popularnih Lokosa.

Prošle je sezone upisao 23 nastupa, do kraja veljače bio je standardan u udarnoj postavi momčadi Silvija Čabraje, da bi, potom, skoro pa u potpunosti ispao iz svih kombinacija. U prošloj sezoni nastupio je 22 puta, no u 45 nastupa, koliko je ukupno skupio za Lokomotivu, nije se uspio upisati u strijelce. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Justin de HaasLjetni prijelazni rok 2023Lokomotiva Zagreb

Ostale Vijesti