Štimac žestoko odgovorio Pamiću: Istra je Mamićeva prćija

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 12.05.15. | 13:44

Istra 1961 i Zadar su prije dva dana podijelili bodove, a nakon utakmice dogodio se skandal gdje je Igor Pamić optužio Zadrane da im u borbi za opstanak pomažu suci. Igor Štimac je tada napustio tiskovnu konferenciju, a danas je uzvratio svojem imenjaku.

„Bio sam jako neugodno iznenađen, Pamićeve riječi za mene su bile kao grom iz vedra neba. Nisam to očekivao, nije bilo razloga, posebno što su suci cijelu utakmicu gurali Istru“, rekao je Štimac za Večernji list te dodao:

„Zaboravlja da je Zadar izbacio iz lige s tri neregularna pogotka. Sada priča o utakmica u Zadru protiv Osijeka i Istre, govori o nekim dvojbenim situacijama, a trebali su i oni i Osijek primiti sedam golove. Žao mi ga je, o čemu on priča.“

Štimac je na kraju u cijelu priču umiješao i Dinamo, odnosno Zdravka Mamića.

„Oni su kao klub obična Mamićeva prćija. Meni je Igora žao, Dinamo mu kupi igrača, dobije novac za preživljavanje pa mu tog igrača vrati nakon tri dana. I još doda dvojicu...Pamićev optimizam mi je jasan, jako dobro znam odnose u hrvatskom nogometu. Oni planiraju bod protiv Dinama i tri protiv Zagreba, možda će mu to biti dosta. Mi idemo utakmicu po utakmicu“, istaknuo je Štimac za Večernji list.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Igor Štimac

Ostale Vijesti