REUTERS/Ibraheem Al Omari
REUTERS/Ibraheem Al Omari

Štimac vodio protiv Bangladeša, no Indija s igračem više primila gol i uzela samo bod

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 04.10.21. | 15:21

Pogodak legendarnog kapetana nije bio dovoljan za pobjedu

Indijska nogometna reprezentacija danas je u gostima protiv Bangladeša odigrala svoju prvu utakmicu ovogodišnjeg SAFF Championshipa, prvenstva u kojem se azijske nacionalne selekcije svake dvije godine bore za titulu najbolje. Usprkos vodstvu te igraču više na terenu u drugom dijelu, momčad Igora Štimca nije stigla do pobjede, već je susret završio remijem, 1:1.

Goste je u vodstvo doveo legendarni 37-godišnji napadač Sunil Chhetri u 26. minuti na asistenciju suigrača Udante Singha. Kapetanu indijske reprezentacije to je 75. pogodak u 119. nastupu u nacionalnom dresu.

Situacija je za Indijce postala još bolja u 54. minuti susreta, kada je izravan crveni karton zaradio domaći branič Bishwnath Ghosh. No, umjesto da zabiju svoj drugi i susret završe u mirnom tonu, Štimčevi su igrači u 74. primili zgoditak za izjednačenje.

Pogodak za bod svoje ekipe postigao je Yeasin Arafat i tako Bangladešu osigurao ostanak na vrhu tablice, gdje nakon dva kola imaju četiri boda. Indija iduću utakmicu igra već za tri dana, kada im u goste stiže reprezentacija Šri Lanke (13:00).



Tagovi

IndijaBangladešIgor Štimac

Ostale Vijesti