REUTERS/Ibraheem Al Omari
REUTERS/Ibraheem Al Omari

Štimac uoči okršaja s favoriziranim Australcima: "Indija se nije došla braniti na Azijski kup"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.01.24. | 13:13

Ogled je na rasporedu u subotu od 12.30 sati

Katar će ugostiti 18. izdanje Azijskog kupa koje počinje 12. siječnja, a završit će 10 veljače. A tamo će nastupiti i Igor Štimac s Indijom koja je dobila izrazito tešku skupinu sa Australijom, Uzbekistanom i Sirijom te malo tko očekuje da će Iron Igor izboriti drugi krug, što bi za po novome najmnogoljudniju zemlju svijeta bila velika senzacija.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

A hrvatski trener najavio je prvi ogled s Australijom koji je na rasporedu u subotu od 12.30 sati. U svom stilu je izjavio kako se Indija nije došla braniti na Azijskom kupu

 „Naravno da će ovo biti teška utakmica za nas jer svi znamo koliko je jaka Australija. Znamo što su sve postigli u prošlosti. Mi smo ovdje da prihvatimo taj izazov. Moramo biti dobri u prekidima jer oni igraju pragmatičan nogomet. Stvorili su probleme i Engleskoj svojim prekidima, tako da očekujemo oluju“, rekao je Štimac pa zaključio:

„Moramo ostati ponizni i ne davati velika obećanja. No nismo se ni došli tu braniti u svojih 16 metara. Došli smo uživati u nogometu jer smo za ovo radili četiri godine. Čak i ako porazi budu rezultat tog rada, ja neću imati ništa protiv. Znam da će moji dečki dati sve od sebe i to je najvažnije“.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Azijski kupIgor Štimacindijska nogometna reprezentacijaAustralska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti