(KRAJ) HRVATSKA - MAĐARSKA 3:0

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 10.10.19. | 22:25

Dalić odabrao iskusniju varijantu.

 

HRVATSKA - MAĐARSKA 3:0

Tijek utakmice:

90' Dobar udarac Vlašića, ali on od bloka odlazi u korner za Hrvatsku.

86' U izvrsnoj se prilici našao Rebić. Njegov silovit udarac odlazi tek centimetar uz vratnicu pa se tako danas izvrsni Ante ipak neće upisati u listu strijelaca.

80' Hrvatska kontrolira susret, Mađari jedva čekaju da talijanski arbitar odsvira svoj posljednji zvižduk večeras.

67' Sallai je tukao sa nekih 20-ak metara od gola, Livaković brani uz malu dozu nesigurnosti.

60' 33 110 ljudi danas uživo gleda utakmicu Hrvatske i Mađarske na poljudskom stadionu.  

56' Veznjak Osijeka Laszlo Kleinheisler zaradio je drugi žuti karton radi nesportskog ponašanja što znači kako će  Hrvatska više od pola sata imati igrača više na terenu. Nije loše, pogotovo kada još uz igrača više Vatreni imaju i vodstvo od 3:0...

52' Penal za Hrvatsku! Rebić je pao, talijanski sudac je bio odlučan i Hrvatska će imati priliku povećati svoje vodstvo. Perišić je uzeo loptu iako je Petkoviću ovo bila najbolja moguća prilika da dođe do hat-tricka te će naš krilni napadač imati mogućnost povećati vodstvo Vatrenih. Ipak, do toga nije došlo budući je udarac Perišića obranio Gulacsi pa tako na semaforu i dalje piše 3:0

50' Rebić je lijepo zadržao loptu na rubu gostujućeg 16-erca, iako su ga okružila četiri Mađara novi igrač Milana vratio je idealnu povratnu loptu na nekih 18 metara gdje je bio Petković ali njegov udarac odlazi daleko od gola Gulacsija.

46' POČELO JE DRUGO POLUVRIJEME

45' KRAJ PRVOG POLUVREMENA

42' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Perišić je ubacio loptu s desne strane, loša reakcija uže obrane Mađara nakon čega lopta dolazi ravno na nogu Petkovića koji ju spretno i sretno zabija u praznu mrežu!

35' Rebić je sjajno povukao loptu, otresao se dvojice Mađara nakon čega lopta dolazi do Petkovića koji se prvo finom varkom riješio svog čuvara, da bi nakon toga uputio udarac koji ide ravno u gostujućeg vratara.

24' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Bruno Petkoooooooviiiiiiiiić! Strašan pogodak napadača Dinama. Rebić je "ala Modrić" ukrao loptu Mađarima, proletio po lijevoj strani nakon čega ubacuje prizemnu loptu u kazneni prostor. Tamo je Bruno Petković, koji se okreće leđima golu, čeka da mu dođe lopta i onda petom matira Gulacsija. Strašan, strašan pogodak centralnog napadača Vatrenih!

22' Mađari su prvi put zaprijetili nakon jednog kornera. Ubačaj je išao na prvu vratnicu, udarac je uputio Vida, ali hrvatska obrana pravovremeno blokira njegov pokušaj.

15' Nakon pogotka Modrića nije bilo ozbiljnijih prilika na utakmici ali Hrvatska u potpunosti kontrolira tijek susreta u prvih 15 minuta.

5' GOOOOOOOOOOOOOOOOL Kapetan Luka Modrić u svojem 125. nastupu zabio za vodstvo Hrvatske. Sve je sam napravio hrvatski kapetan, ukrao je loptu na sredini terena, sjurio se prema gostujućem vrataru i onda manirom hladnokrvnog egzekutora pogodio za 1-0. Sjajno otvaranje Dalićevih izabranika!

4' Perišić se otresao svog čuvara, uputio snažan udarac, ali on ide suviše po sredini gola pa je njegov pokušaj Gulacsi lako ukrotio.

3' Modrić je potegao iz voleja sa nekih 20-ak metara od gola, ali njegov udarac odlazi visoko preko gola Mađara

1' Počela je utakmica na prepunom Poljudu, sretno Vatreni!

Uoči utakmice:

Hrvatska nogometna reprezentacija od 20:45 igra utakmicu sedmog kola kvalifikacija za plasman na Europsko prvenstvo. Na Poljud dolazi Mađarska, a izbornik Vatrenih, Zlatko Dalić, odlučio se za sljedeći sastav:

Evo tečajeva za utakmicu Hrvatska - Mađarska

Specijalna ponuda za utakmicu Hrvatska - Mađarska 

Detaljnu najavu večerašnje utakmice pročitajte u nastavku teksta:

(foto:Pixsell)


Tagovi

Mađarska nogometna reprezentacijaKvalifikacije za EuroHrvatska nogometna reprezentacijauživoTekstualni prijenos uživo

Ostale Vijesti