Kraj utakmice: Lokomotiva - Gorica 1:1

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 19.07.20. | 20:50

Konačan rezultat je 1:1.

LOKOMOTIVA - GORICA 1:1

Pogledajte tečajeve za KLAĐENJE UŽIVO

90+5' KRAJ UTAKMICE.

90+4' Kakva šansa! Kolinger šalje loptu glavom preko gola s dva metra udaljenosti.

89' Mudrinski je pao u domaćem kaznenom prostoru, izgledalo je kao jedanaesterac, ali sudac Zebec se nije oglasio... Oko sokolovo će imati što za reći.

84' Hamad je potegnuo s dvadesetak metara udaljenosti, ali lopta odlazi iznad Grbićevog gola.

82' Opasan udarac Rakića u naručje hvata Kahlina.

75' Kakav udarac Lovrića! S vrha šesnaesterca moćnim udarcem gađa gredu.

71' Ponovno ludnica pred vratima Kahline, Tuci je bio u opasnoj prilici na pet metara, ali okrenut leđima i s igračem na sebi.

64' Sjajna prilika za Tomićeve momke! Odlično su izigrali gostujuću obranu, Kastrati preko Jakića pronalazi Cokaja, čiji jak udarac u konačnici prolazi tik iznad grede.

61' GOOOOL! Gorica izjednačava! Gosti su odlični izbacili pola obrane jednim pasom nakon što je Čabraja proigran u prostor po lijevoj strani. Lijevi bek Dambrauskasove momčadi dodaje u sredinu za Hamada, ovaj je prekratak, ali na lopti je Ognjen Mudrinski koji iz okreta i prvim dodirom odlično zabija za 1:1.

54' Velik promašaj Budimira! Prizeman ubačaj s desne strane uputio je Kastrati, ali Budimir s peterca šalje loptu pored vratnice. Nevjerojatna promašaj...

52' Opasno je bnilo pred vratima Gorice. Majić je centrirao iz slobodnjaka, potom je lopta s druge stative prebačena na peterac, ali Mudrinski i Kahlina uspijevaju riješiti situaciju zajedničkim snagama.

46' Počelo je drugo poluvrijeme.

45' KRAJ PRVOG POLUVREMENA.

35' Nova prilika za goste. Ponovno je Lovrić pucao, ovaj put iz velike udaljenosti iz slobodnog udarca kojega je sam zaradio, ali njegov vrlo dobar udarac otišao je pored vratnice.

33' PONIŠTEN GOL! Nakon pregleda VAR snimke, sudac Mario Zebec je procijenio da je Jakić ometao vratara prilikom Budimirovog upućivanja udarca. S obzirom da se Jakić nalazio u nedozvoljenoj poziciji, ofsajdu, gol je poništen.

30' GOOOOL! Domaći vode 2:0, strijelac je ponovno Budimir. Ovog puta centaršut je stigao s lijeve strane, Uzuni je pronašao Jakića u kaznenom prostoru gostiju, ovaj glavom spušta za Budimira koji fantastičnim volejem zabija pored nemoćnog Kahline za 2:0.

14' Novi prodor Lovrića, ali ponovno njkegov udarac ljevicom ne pronalazi metu.

10' GOOOL! Nakon fantastičnog centaršuta Frana Karačića s desne strane, Mario Budimir skače najviše u kaznenom prostoru i glavom s druge stative šalje loptu u gol u suprotni kut vratara Kahline. Domaći vode 1:0.

9' Prva prava prilika na utakmici stigla je od strane Goričana, tko drugi nego Kristijan Lovrić. Bivši igrač 'lokosa' probio je lijevu stranu, ali bio je rpeviše iskosa te je njegov udarac otišao na vanjsku stranu mreže.

1' Utakmica je počela.

***********

S početkom od 18:55 sati, nogometaši Lokomotive igraju utakmicu pretposljednje 35. kola Prve HNL protiv Gorice. Ukoliko pobijede, 'lokosi' će preskočiti Osijek na drugom mjestu ljestvice i tako sami odlučivati o svojoj sudbini u posljednjem kolu kada budu gostovali u Gradskom vrtu.

U sastavu Gorana Tomića nema jednog igrača Dinama na posudbi u klubu s Kajzerice, a riječ je o Iyayi Believe Atiemwenu, bivšem igraču Gorice.

Evo i sastava.

(Foto: Marko Prpić/Pixsell)


Tagovi

HNK Gorica

Ostale Vijesti