Reuters
Reuters

Steven 'nutricionist' Gerrard zabranio igračima Ville jednu od najpopularnijih prehrambenih namirnica

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 18.11.21. | 19:17

Sve kako bi igrači imali 'pravi mentalitet', tvrdi Gerrard.

Kečap je jedan od najkorištenih umaka i dodataka prehrani na svijetu, radi se od rajčice i raznih začina, slatkastog je okusa i koristi ga se pretežito kako bi pojačao okus ukusne i poboljšao okus bezukusne hrane. Kečap je standardni dio sendviča, hamburgera, hod dogova, i brojnih drugih jela diljem svijeta.

Ne i u svlačionici Aston Ville. Steven Gerrard donio je Rangersima prvi naslov prvaka Škotske nakon 'likvidacije' 2012., i spuštanja u najniži rang škotskog nogometa, ostavio je momčad iz Glasgowa na vrhu škotskog Premiershipa i preuzeo klupu Aston Ville iza koje je pet prvenstvenih poraza u nizu.

Gerrard se dolaskom u Birmingham odmah primio posla i zabranio je igračima Ville da u svoja jela stavljaju kečap!

"Igrači moraju imati pravi mentalitet. Ići i više od onoga što se od njih očekuje. Moraju stremiti tome da postanu elita", rekao je Gerrard na pitanje zašto je zabranio igračima stavljanje kečapa u hranu.

Utječe li kečap na pobjednički mentalitet igrača nije znanstveno dokazano, ali je vjerojatno riječ o nutricionističkom triku kojim se želi igračima iz krivi izbaciti nepotrebne šećere....

Hoće li takva drastična promjena uroditi plodom već protiv Brightona ove subote na Villa Parku ili je potrebno vrijeme da nedostatak kečapa promijeni karakter momčadi, ostaje za vidjeti...

(2.50) Aston Villa (3.25) Brighton (2.90)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Steven GerrardAston VillaPremier ligaengleska

Ostale Vijesti