Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Stefan Simić na meti kluba iz Serie A

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 18.06.21. | 14:48

Navodno su za njegove usluge zainteresirani i neki klubovi iz Španjolske.

HNK Hajduk je danas prodao Stanka Jurića u Parmu, no transfer tržnica tek se otvara pa možemo očekivati još odlazaka s Poljuda, ali i dolazaka.

Prema informacijama koje donosi dalmatinskiportal, u rubrici odlasci bi se mogao naći Stefan Simića koji je na radaru talijanskog prvoligaša Sassuola.

Simić je prije nego što je stigao na Poljud karijeru gradio u Italiji. Genoa ga je kupila prije devet godina kao 17-godišnjaka za 500 tisuća eura iz praške Slavije, a samo godinu dana poslije Milan je iskrcao za njega ogromnih 10 milijuna eura. No, na početku seniorske karijere među Rossonerima je zadobio je tešku ozljedu pa je u konačnici skupio tek jedan službeni nastup za giganta sa San Sira, dok je većinu vremena proveo na posudbama u Vareseu, Mouscronu, Crotoneu i Frosinoneu.

Na Poljud je stigao u ljeto 2019. godine kao besplatan igrač te je do sad skupio 45 nastupa u Bijelom dresu. Ugovor s Hajdukom mu vrijedi do ljeta 2023. godine, a Transfermarkt ga procjenjuje na 750 tisuća eura.

Osim Sassuola, kojeg je prije nekoliko dana preuzeo novi trener Alessio Dionisi, Simić je navodno na radaru i nekoliko kluba iz Španjolske.


Tagovi

HajdukSassuoloStefan Simićtransferi

Ostale Vijesti