EXPA/PIXSELL
EXPA/PIXSELL

Stanišić: "Ostvario mi se san jer sam oduvijek želio igrati za Hrvatsku"

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 20.09.21. | 20:08

Prvotimac Bayerna danas je dobio premijerni poziv među Vatrene

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je popis igrača koji će konkurirati za susrete kvalifikacija protiv Cipra 8. listopada i protiv Slovačke tri dana kasnije.

Uz Kristijana Jakića, novo ime na popisu je Josip Stanišić, 21-godišnji desni bek Bayerna koji se nedavno probio u prvu momčad Bavaraca i sada uživa povjerenje trenera Juliana Nagelsmanna.

"Sretan sam i ponosan, velika je čast dobiti poziv izbornika hrvatske A reprezentacije. Ostvario mi se san jer sam oduvijek želio igrati za Hrvatsku", izjavio je Stanišić nakon što je saznao da je pozvan među Vatrene.

Stanišić je ove sezone za Bayern odigrao već sedam utakmica, redovito je u prvih 11 i Dalić nije dvojio oko toga treba li ga pozvati.

"Od prvog treninga maksimalno ću se zalagati kako bih opravdao ukazano povjerenje, a nadam se da će Hrvatska u ove dvije utakmice ostvariti maksimalan učinak i napraviti još jedan korak prema plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Katar", rekao je Stanišić pred prvi dolazak u krug seniorske reprezentacije.

Mladi Hrvat rođen u Njemačkoj prema Transfermarktu trenutno vrijedi 400 tisuća eura.



Tagovi

Josip StanišićHrvatska nogometna reprezentacijaBayernZlatko Dalić

Ostale Vijesti