GONZALO FUENTES/Action Images
GONZALO FUENTES/Action Images

Standardni prvotimac PSG-a propušta utakmicu Lige prvaka protiv Bayerna zbog koronavirusa

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 05.04.21. | 10:54

Loše vijesti za simpatizere francuskog velikana.

Nogometaši PSG-a ove srijede gostuju u Munchenu gdje ih očekuje utakmica četvrtfinala Lige prvaka protiv branitelja naslova Bayerna.

Osim što je protiv Bavaraca na Alianz Areni malo tko favorit, za PSG je veliki problem i stanje u svlačionici. Naim, Pochettino nema na raspolaganju čak petoricu igrača, još petorica su pod upitnikom, a sad je stigla vijest kako je ostao i bez 11. nogometaša.

Poznati francuski novinar dobro upućen u sva zbivanja oko PSG-a, Mohamed Bouhafsi, javlja kako je talijanski reprezentativac Alessando Florenzi pozitivan na COVID-19 pa tako neće biti na raspolaganju argentinskom treneru ove srijede.

No, ni kod Bavaraca nije sve idealno, jer Coste i Tolissa nema već neko vrijeme, a na utakmici protiv PSG-a neće nastupiti Hoffmann, Lewandowski i Tillman, s tim da je izostanak poljske mašine za golove uvjerljivo najveći problem.

Naravno, utakmica na Allianz Areni odigrat će se bez publike, a domaći sastav dočekuje PSG u izvrsnoj formi budući da u posljednjih sedam utakmica imaju jednako toliko pobjeda.



Tagovi

PSGBayernAlessandro Florenzi

Ostale Vijesti