Srušio je Dinamove snove na Maksimiru, uskoro potpisuje za Bayern

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 11.12.19. | 10:33

Dogovorena i visina odštete.

Odlaskom Nike Kovača s mjesta trenera, nisu se stvari puno promijenile u Bayernu. Igra, doduše, izgleda nešto bolje, ali rezultati su ostali isti pa su tako Bavarci trenutno na sedmom mjestu ljestvice u Bundesligi sa sedam bodova zaostatka za vodećom Borussijom Monchengladbach koja ih je porazila minulog vikenda.

Iz tog razloga, a i problema s ozljedama, njemački prvak nastavlja s pomlađivanjem i pojačavanjem igračkog kadra. Prema napisima brazilskih medija, Hans-Dieter Flick na zimu će dobiti pojačanje vrijedno 50 milijuna eura.

Riječ je o Teteu, 19-godišnjem krilnom napadaču Šahtara koji je uništio snove Dinamovim navijačima u Ligi prvaka ove sezone, kada je na Maksimiru u osmoj minuti sudačke nadoknade zabio iz penala za 3-3, čime su Ukrajinci došli do 'pole-positiona' za plasmanom u knock-out fazu Lige prvaka.

Interes Bayerna potvrdio je i Brazilčev agent, Pablo Bueno, a u tijeku su završni pregovori oko plaće i između samih klubova. Klub sa Saebener Strasse pristao je na odštetu od 50 milijuna eura te bi uskoro trebalo doći i do službenog objavljivanja transfera.

 

 

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Tete

Ostale Vijesti