Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Srpski napadač potpisao za Lokomotivu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 22.03.23. | 20:11

Ranije u karijeri je bio član Osijeka, a igrao je i za mlađe uzraste Crvene zvezde

Mihajlo Baić je novi član zagrebačke Lokomotive. Srpski napadač je s Lokosima dogovorio suradnju do kraja sezone, a posljednji angažman imao je u Osijeku iz kojeg je otišao sporazumno raskinuvši ugovor još zimus.

Baić je igrao za srpsku U17 i U19 reprezentaciju, a prvi dio ove sezone proveo je u Muri gdje je upisao svega dva nastupa za prvu momčad. Stasiti napadač rodom iz Subotice će se do kraja sezone pokušati nametnuti treneru Čabraji, a u slučaju da zadovolji struku Lokosa, s njim će biti dogovoren i nastavak suradnje.

Iako su u Lokomotivi jedine dvije prave ‘devetke’ Sandro Kulenović i Indrit Tuci, posljednje vrijeme Čabraja kao isturenog napadača najčešće koristi hitronogog Aliyua. Do kraja sezone ostalo je još 10 prvenstvenih kola, a momčad s Kajzerice je u ovom trenutku na osmom mjestu, s tim da je važno naglasiti kako im trećeplasirani Osijek bježi tek pet bodova pa se tako do kraja sezone puno toga može promijeniti.

Nakon repezentativne stanke Lokosi će u Kranjčevićevoj ugostiti Varaždin (2. travnja, 18 sati), a Baić će moći konkurirati za sastav.



Tagovi

Lokomotiva ZagrebNK LokomotivaOsijekOsijek II

Ostale Vijesti