Srebrni Vatreni se vraća na Maksimir?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.06.20. | 13:18

Na pomolu povratak u poznato okruženje.

Kako prenose Sportske novosti, ukrajinski mediji obznanili su kako se Josip Pivarić vraća iz Dinama Kijev u Dinamo Zagreb.

„Ne mogu reći niti 'da', niti 'ne'. Iz jednostavnog razloga što se bi se za moj povratak trebali ispuniti neki preduvjeti. A prvi jest: kontakt s zagrebačkim Dinamom. Ja dosada nisam s nikime razgovarao, tako da je ova vijest koja je objavljena u ukrajinskim medijima čista špekulacija.“, rekao je za SN.

Ugovor ga s ukrajinskim velikanom veže do početka srpnja.

„Prvo moram razgovarati s ljudima iz svog kluba. Moram vidjeti gdje smo svi skupa u cijeloj priči. Situacija s pandemijom je neobična. Prije svakog kola se ne zna, igra li se ili ne. Broj zaraženih je sad nešto veći, samo se o tome priča. Klubovi samo gledaju hoće li ili neće završiti sezonu, kako će je završiti. Pa će tek onda razmišljati o sljedećoj.“, priznao je da postoji poprilična neizvjesnost.

O samoj mogućnosti povratka u Maksimir:

„Sve je moguće. Ne znam zašto bi bilo nemoguće da se vratim? No velim, prvo treba doći do kontakata, razgovora, a onda o tome možemo pričati. Ovako sve ostaje samo kao čista špekulacija. nagađanje. Samnom nitko o tome nije razgovarao. Zato bi u ovom trenutku bilo bezveze da o mom povratku u Maksimir bilo što govorim“., zaključio je.

Tako bi Marin Leovac dobio alternativu na lijevom boku, kad Švicarca Moubandjea Bjelica nije koristio, a sad to, iz nepoznatog razloga, ne čini ni Igor Jovićević.

(foto: Igor Kralj/Pixsell)


Tagovi

Josip PivarićVatreniDinamo ZagrebDinamo Kijev

Ostale Vijesti