REUTERS/Heiko Becker
REUTERS/Heiko Becker

Sprema se rat: Haaland je odlučio u kojoj će ligi nastaviti karijeru, samo je pitanje u kojem klubu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 19.02.22. | 08:24

Očekuje nas još jedan veliki 'rat'.

Idući prijelazni rok mogli bismo vidjeti nekoliko zaista bombastičnih transfera. Prelazak Kyliana Mbappea u Real Madrid praktički je dogovorena stvar, barem ako je suditi prema svjetskim medijima, posebno onim španjolskima. A jedan španjolski mediji, točnije Sport.es, navodi kako je Erling Haaland donio odluku u kojoj će ligi nastaviti svoju karijeru. Podsjetimo, na kraju ove sezone u Haalandovom ugovoru s Borussijom Dortmund 'aktivirat' će se odštetna klauzula od 75 milijuna eura, a tu je još i ogromna naknada koju će dobiti Raiola i Haalandov otac za transfer.

Iako je to cifra koju mogu platiti neki europski klubovi (dva Manchestera, Liverpool, Chelsea, Bayern), Haaland želi igrati u Primeri, odnosno u jednom od dva velikana, Barceloni ili Real Madridu. Florentino Perez i Joan Laporta već su se susreli s Minom Raiolom, Haalandovim menadžerom, koji bi u narednim mjesecima, u dogovoru s Haalandom juniorom i seniorom, trebao donijeti odluku o budućnosti jednog od najvrjednijih igrača današnjice.

S obzirom na navodno već dogovoreni prelazak Mbappea u Madrid u idućoj bismo sezoni mogli gledati dvije opcije - jedna je supermomčad s dva najbolja napadača današnjice i budućnosti (a tu je još i Karim Benzema), a druga je po jedan izvanserijski napadač u redovima dva najveća rivala i novi duopol na svjetskoj nogometnoj karti.

Spremite se, jer novi rat između Barcelone i Reala uskoro počinje...


Tagovi

Erling HaalandBarcelonaReal Madrid

Ostale Vijesti