Foto: Slaven Belupo
Foto: Slaven Belupo

Sportski direktor Zekić doveo treneru Zekiću pojačanje: Bivši igrač Osijeka, Šerifa i HD-a potpisao za Slaven

Vrijeme Čitanja: 3min | pon. 19.09.22. | 11:43

Dogovorena je dvogodišnja suradnja.

Uoči utakmice protiv Varaždina Zoran Zekić je najavio kako će u ponedjeljak, ako sve prođe po planu, njegova momčad postati bogatija za još jednog veznjaka. Ime nije htio otkrivati, ali malo prije podneva na službenim stranicama kluba iz Koprivnice osvanula je vijest kako je dvogodišnji ugovor s Farmaceutima potpisao Benedik Mioč.

(1.25) Dinamo (5.80) Slaven Belupo (12.0)

Dijete Osijeka u Slave Belupo stiže kao slobodan igrač, a posljednji angažman imao je u Gruziji gdje je branio boje Saburtala kojeg ljubitelji hrvatskog nogometa pamte po ogledima s Dinamom prije tri godine. Prije odlaska u Gruziju, Mioč je bio član HD-a gdje je u prvom dijelu prošle sezone bio jedan od najboljih igrača momčadi, ali zbog katastrofalne situacije u kojoj se našao klub je odlučio na zimu napustiti Siget. Jedinu pobjedu HD-a u jesenskom dijelu prošle sezone potpisao je upravo Mioč, a dogodilo se to 27. kolovoza kad je sjajno opalio 'lijevom' na Kušek Apašu i time osigurao minimalnu pobjedu Crnih. Pokazao se tada Mioč domaćoj publici pa će tako Podravci sigurno biti zadovoljni njegovim dovođenjem.

„Većinu igrača i kompletan stožer znam jer smo već surađivali zajedno pa mi neće trebati previše vremena za prilagodbu. Drago mi je da sam u Koprivnici i Slaven Belupu. Grad sam upoznao kroz brojna gostovanja, što u seniorima, što u mlađim dobnim kategorijama, i veselim se boravku u Podravini. Sjećam se kada sam još bio u Osijeku, svako gostovanje u Koprivnici za nas je bilo jako teško. Sada sam sretan što ću biti na drugoj strani. Želim pomoći svojim iskustvom i svojim zalaganjem na svakom treningu i svakoj utakmici i vjerujem da ćemo zajedno nastaviti s ovim odličnim rezultatima sa starta prvenstva jer to klub poput Slaven Belupa i zaslužuje“, rekao je za klupske web stranice novi igrač Slaven Belupa koji je u HNL-u skupio više od 100 utakmica.

(1.25) Dinamo (5.80) Slaven Belupo (12.0)

„Želim se što prije vratiti u natjecateljski pogon. Ako ćemo držati priključak s klubovima iz vrha, osvajati bodove i igrati dobro, onda će i pojedinci ‘iskakati’. Volim igrati, volim imati loptu u svojim nogama i priključivati se napadu iz drugog plana. Da, haha, na nesreću Slavena, a tada moju sreću zabio sam lijep gol za Hrvatski dragovoljac. Možda je baš taj gol doveo do ovog trenutka jer je nakon te utakmice stigao novi, sadašnji, stožer u klub, neki novi igrači, a evo sada i ja. Od tog trenutka dosta je stvari u Slavenu krenulo uzlaznom putanjom pa se nadam da će se tako i nastaviti“, zaključio je Mioč.

HNL, 10. kolo

Petak, 16. rujna

Slaven Belupo - Varaždin 1:1

Subota, 17. rujna

Gorica – Osijek 0:1

Hajduk - Istra 1961 2:2

Nedjelja, 18. rujna

Rijeka – Šibenik 0:0

Lokomotiva - Dinamo 1:2

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Benedik MiočSlaven Belupo

Ostale Vijesti