Split doveo pojačanje iz ruskog Amkara te kapetana mlade reprezentacije BiH

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.07.15. | 09:25

Uz Dinu Špehara, koji je pristigao nakon što je raskinuo ugovor s Dinamom, u Split su došla još sva napadačka pojačanja.

Novi igrač Splita je Marko Simonovski, povremeni makedonski reprezentativac koji je posljednji angažman imao u ruskom Amkaru. Simonovski ima 23 godine, karijeru je počeo u juniorima Vardara, ali je veći dio proveo u Metalurgu odakle je i prešao u Amkar prošle godine. Međutim, u Rusiji se nije naigrao, ubilježio je tek 4 nastupa, pa se odlučio na odlazak iz kluba.

Iz Splita su objavili kako je Simonovski potpisao trogodišnji ugovor te obavio i liječničke preglede pa će konkurirati već za prvo kolo HNL-a. Činjenica da je on upisao tri nastupa za seniorsku reprezentaciju Makedonije čelnicima Splita daje nadu da će moći zamijeniti Sokola Cikalleshija kojeg su za lijepih 1,8 milijuna eura prodali u turski Basaksehir.

No, na Simonovskim nisu stala napadačka pojačanja Splita. U klub je došao i Nemanja Bilbija, 24-godišnji napadač koji je potpisao dvogodišnji ugovor. On je do sada igrao za Borac iz Banja Luke, Vojvodinu i Sarajevo, a svojedobno je bio i kapetan mlade reprezentacije BiH.

(Foto: fc-amkar.org)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Marko Simonovskiprijelazni rok

Ostale Vijesti