Spartak utišao CSKA, Valbuena opet dominirao, Milić tragičar Rostova

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 18.08.14. | 11:04

Domaćini baš i nisu imali razloga za zadovoljstvo u nedjeljnim utakmicama 4. kola ruske Premier lige...

U moskovskom derbiju, Spartak je kao gost pobijedio CSKA s 1:0. Jedini pogodak u 61. minuti iz jedanaesterca zabio je Kombarov, a treba reći kako je utakmicu obilježilo čak 12 žutih kartona. Na koncu, u sudačkoj nadoknadi, viđena su i dva isključenja, po jedno na svakoj strani.

Mathieu Valbuena još jednom je oduševio navijače Dinama Moskve, ali i općenito rusku nogometnu javnost. Sjajni Francuz u prošlom kolu debitirao je s dvije asistencije u pobjedi protiv Ufe, a nove dvije upisao je i protiv Arsenala Tule. Kod dojučerašnjeg drugoligaša Dinamo je pobijedio s 2:1, a Valbuena je u prvom dijelu namjestio golove Douglasu i Kuranyiju.

Rubin i Lokomotiv remizirali su 1:1, a oba pogotka pala su u prvom dijelu. Marko Livaja nije ulazio u igru za Rubin, dok Vedrana Ćorluke zbog odrađivanja crvenog kartona nije bilo u kadru Lokomotiva.

Veliku pobjedu ostvario je Krasnodar, pobijedivši s 2:0 kod Rostova, naših Pletikose i Milića koji su dakako odradili svih 90 minuta. Za Krasnodar su zabili Joaozinho i Ahmedov, no gosti su imali podosta sreće. Naime, u prvom poluvremenu, u razmaku od samo četiri minute, domaći nogometaši dva puta su promašivali s bijele točke. Prvi jedanaesterac propustio je realizirati Djakov, a drugi Hrvoje Milić

Premier liga, rezultati 4. kola:

CSKA - Spartak 0:1
Arsenal Tula - Dinamo 1:2
Rubin - Lokomotiv 1:1
Rostov - Krasnodar 0:2


Ostale Vijesti