Spartak u sudačkoj nadoknadi ostao bez bodova, novi poraz Anderlechta i debakl Fenera

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.10.18. | 20:23

Ne ide Dinamovim protivnicima u EL.

Dinamovim protivnicima u Europskoj ligi u ovoj sezoni jednostavno ne ide. Sve tri momčadi danas su igrale u svojim prvenstvima i ukupno su osvojile – jedan bod.

Taj bod osvojio je Spartak na gostovanju kod Zlate Moravica, iako prije možemo reći da je momčad iz Trnave ostala bez dva boda, budući da je izjednačujući pogodak primila u drugoj minuti sudačke nadoknade i to iz penala, kojim je domaća momčad anulirala prednost koju je Spartaku u 80. donio Grendel – također iz penala.

Iako je Spartaku ovo treća prvenstvena utakmica u nizu bez poraza, momčad iz Trnave i dalje je osma s čak 18 bodova manje od vodećeg Slovana iz Bratislave.

S krizom rezultata nastavio je i Anderlecht koji je s 1:2 izgubio na gostovanju kod skromnog Eupena. Domaćini su na odmor otišli s prednosti od 2:0, a jedini pogodak za goste zabio je Ivan Santini u 78. Anderlecht je treći sa sedam bodova manje od vodećeg Genka i sa četiri manje od Club Bruggea.

Najteže od svih prošao je Fenerbahče koji je na domaćem terenu s 1:3 razbijen od Ankaragucua. Gosti su poveli u 35. preko Fatyja, a sve je bilo riješeno u razmaku od 71. do 77. Prvo je Slimani dobio crveni karton, a potom su gosti s dva brza pogotka došli do 3:0. Konačni rezultat postavio je Frey u 90.

Fener se sada nakon 10 kola nalazi na 15. (od 18) mjestu sa svega sedam postignutih pogodaka i devet osvojenih bodova.

Rezultati Dinamovih euro-suparnika:

Zlate Moravice – Spartak Trnava 1:1
Fenerbahce – Ankaragucu 1:3
Eupen – Anderlecht 2:1

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

Spartak Trnava

Ostale Vijesti