Španjolski veznjak ne želi napustiti Old Trafford

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 20.11.14. | 19:30

Juan Mata u siječnju se ne bi volio naći na izlaznim vratima Manchester Uniteda, a prema nekim navodima i menadžer 'Crvenih vragova' Louis van Gaal je sretan sa 26-godišnjim španjolskim veznjakom.

Španjolski nogometni stručnjak i ugledni novinar, Guillem Balague, tvrdi kako je Mata sretan i zadovoljan svojom minutažom na Old Traffordu. Španjolac je u prošlom dvoboju protiv Crystal Palacea postigao pogodak za 1:0 pobjedu Manchestera, a to mu je bio deveti nastup ove sezone.

Balague je na svom Twitter profilu napisao kako Mata nema namjeru napustiti 'Crvene vragove' te kako je sretan, jednako kao i Van Gaal.

Španjolca se povezuje s mogućim odlaskom iz Uniteda u redove Valencije ili Atletico Madrida, koji su zainteresirani za njega. Mata je na Old Trafford stigao u siječnju ove godine, za tada rekordni transfer u klupskoj povijesti od 47 milijuna eura iz Chelseaja.

A platio je danak ovog ljeta, kada je Van Gaal potrošio gotovo 190 milijuna eura na pojačanja. Angel di Maria, Ander Herrera i Daley Blind došli su na Old Trafford jer je nizozemski stručnjak dobio zadatak da napravi potpuni remont u svlačionici.

Ipak, ozljede su malo pripomogle Mati, koji sada ima priliku zadržati svoje mjesto i tko zna, možda ipak osigura ostanak u Manchester Unitedu.

 

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Manchester UnitedJuan Mata

Ostale Vijesti