JOSE MANUEL VIDAL/Action Images
JOSE MANUEL VIDAL/Action Images

Španjolski stručnjak na korak do dogovora s PSG-om: Sve će biti objavljeno za koji dan

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 18.06.23. | 16:22

Ono što će biti primaran posao Španjolca jest ujediniti svlačionicu u kojoj navodno postoje trzavice i postaviti ih na pravi put za što dalji prolazak u Ligi prvaka

Kako prenosi L'Equipe, Luis Enrique bit će sljedeći trener PSG-a. Francuski list navodi da će dogovor biti službeno objavljen tijekom sljedećeg tjedna. Nakon neuspjelih pregovora s Julianom Nagelsmannom, španjolski bi trener trebao postati zamjena za Christophea Galtiera. U klubu iz glavnog grada Francuske vjeruju da nisu daleko od dogovora s Luisom Enriqueom te da bi preostalo još samo nekoliko sitnica.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Kako prenose francuski mediji, Luisa Enriquea posebno cijene i Nasser al-Khelaïfi (predsjednik PSG-a) i Luis Campos, njegov sportski savjetnik.

Ono što će biti primaran posao Španjolca jest ujediniti svlačionicu u kojoj navodno postoje trzavice i postaviti ih na pravi put za što dalji prolazak u Ligi prvaka. Marca stoga upravo Enriquea hvali:


"Sjajna 'Luchova' karijera, kako u reprezentaciji tako i u klubovima, čini ga više nego dovoljnim kandidatom da nastavi put Paris Saint-Germaina u Europi. Luis Enrique koji zna što je uspjeti u Ligi prvaka, natjecanju koje žele Parižani, 2015. uspio je osvojiti ne samo 'orejonu' kao trener Barcelone, već i trostruku titulu."





Tagovi

Luis EnriquePSGšpanjolska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti