Španjolski reprezentativac uoči gradskog derbija: Žele nas ubiti

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 28.09.18. | 12:03

Španjolski napadač najavio je derbi s Real Madridom.

Momčad Diega Simeonea ovog vikenda očekuje gradski derbi protiv Real Madrida. Drugoplasirani Real trenutno ima dva boda više (kao i Barcelona) od kluba sa Wande Metropolitana i u ovom susretu tražit će osvetu za poraz u europskom Superkupu.

ODIGRAJ Real Madrid – Atletico Madrid

Jedan od glavnih igrača koji je Atleticu donio spomenuti naslov u Superkupu ovog ljeta jest naturalizirani Španjolac Diego Costa. Svi su svjesni važnosti ovog derbija, a napadač 'Rojiblancosa' diže to na posebnu razinu naelektriziravši atmosferu uoči same utakmice.

„Uvijek moramo ići na pobjedu protiv Reala, i znamo da oni žele nas ubiti“, postavio je 29-godišnji napadač jednadžbu kao da je pitanje života i smrti. Nastavio je: „Želimo biti ofenzivniji i postizati više golova, a uvjeren sam da će i momci koji su iza nas (napadača op.a.) omogućiti da se to dogodi“.

Španjolski reprezentativac trenutno je u manjoj golgeterskoj krizi, ali uvjeren je da će se to promijeniti protiv Reala.

„Treba mi pogodak. Naravno da mi smeta kriza, to je normalno. Ne dolazim u prilike, ali to nije krivica mojih suigrača, to je jednostavno tako – ali će se promijeniti“, kaže Costa osvrnuvši se ponovno na povratak iz Chelseaja u redove Atletica: „Cholo (Simeone) je bio vrlo važna stavka jer ga volim i kao trenera i kao osobu. On je fantastičan trener. Ambiciozni smo i ove sezone može se svašta dogoditi. Znamo samo da moramo nastaviti marljivo raditi“, zaključio je Diego Costa koji bi trebao startati uz Antoinea Griezmanna u subotnjem derbiju.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Diego Costa

Ostale Vijesti