Španjolci već otkrili novu destinaciju Jamesa – na zimu seli iz Bayerna

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 30.10.18. | 18:17

Situacija s kolumbijskim veznjakom je proključala.

Glavna uzdanica kolumbijske nogometne reprezentacije, James Rodriguez, nikako da pronađe sreću kada je klupska karijera u pitanju. Nakon odličnih partija u Portu i Monacu, a ponajprije na Mundijalu prije 4 godine, 27-godišnji ofenzivac preselio je u redove Real Madrida.

ODIGRAJ Real Madrid - Valladolid

Ipak, u tri sezone provedene u 'Kraljevskom klubu' nije dobivao zadovoljavajuću minutažu većinu tog perioda pa se u ljeto 2017. godine odlučio na prelazak na posudubu u redove minhenskog Bayerna. Nakon zaliječenja ozljede, Kolumbijac je odigrao nekoliko fantastičnih partija pod Juppom Heynckesom, ali dolaskom Nike Kovača na klupu Bavaraca počeli su problemi.

Hrvatski strateg sklon je rotaciji svih igrača u momčadi, što najveće zvijezde čini izrazito nezadovoljnima, a predvodnik 'čete nezadovoljnika' upravo je James.

S obzirom da Jamesova dvogodišnja posudba završava krajem ove sezone, njegov agent Jorge Mendes, već je kontaktirao vodstvo Bayerna u namjeri da utvrde budućnost njegova klijenta.

ODIGRAJ Bayern Munchen - Freiburg

 

 

Kako prenosi Bild, njemački velikan želi zadržati Jamesa i nakon posudbe, ali izvori bliski igraču navode kako je lako moguće da James napusti bavarsku prijestolnicu po isteku posudbe, a možda čak i ovu zimu.

Španjolski dnevnik AS prenosi kako je super-agent Mendes već primio lukrativne ponude iz redova engleskih velikana i Juventusa, a upravo je aktualni talijanski prvak najbliži osiguravanju njegovih usluga. U ovom trenutku, strijelac tri pogotka za Bayern ove sezone – zajedno sa svojim agentom – razmatra sve ponuđene opcije. Opciju s Bayernom je ostavio otvorenom, ali kako AS prenosi, to bi se već trebalo prelomiti ove zime kada bi mogao preseliti u redove Stare dame.

 

 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Jorge MendesJames Rodriguez

Ostale Vijesti