Hrvoje Jelavic / Pixsell
Hrvoje Jelavic / Pixsell

Sopić ostaje bez važne karike, Gorica potvrdila odlazak miljenika navijača

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.06.23. | 08:25

Klub je potvrdio rastanak.

Nogometaši Gorice već su desetak dana u pogonu, pripremajući se za novu sezonu u Hrvatskoj nogometnoj ligi. Glavni dio priprema, na kojima će se kompletirati momčad, odradit će od 8. do 15. srpnja na Rogli. U odnosu na prošlu sezonu, klub je potvrdio i nekoliko odlazaka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Još se otprije pet dana znalo da dres Gorice u novoj sezone neće nositi branič Slavko Bralić i vratar Božidar Radošević. Obojica su u klub stigli u zimskom prijelaznom roku, Bralić na posudbu iz Osijeka, a Radošević kao slobodan igrač. U 18 odigranih utakmica, Bralić je postigao tri pogotka i upisao jednu asistenciju, dok je Radošević branio u 10 susreta od kojih dva zaključio čistom mrežom.

Pored njih, momčad je nakon pet godina napustio i Joey Suk, potvđeno je na klupskoj web stranici. U Goricu je stigao u srpnju 2018. godine, ubilježio 125 službenih nastupa, postigao 13 golova, podijelio sedam asistencija, ali prije svega plijenio borbenom igrom i požrtvovnim pristupom na terenu, zbog čega je bio omiljen među navijačima.

"Nakon pet zajedničkih godina, miljenik mnogih navijača, naš ratnik na terenu, uvijek nasmijan i pozitivan, Joey Suk, napustio je Veliku Goricu i krenuo svojim putem“, objavili su iz kluba povodom odlaska, dok je lijepe riječi imao i Suk.

"Hvala svim ljudima koji su mi omogućili da nosim dres s ponosom, hvala na podršci koju ste mi pružali svih ovih godina, a najviše od svega na ljubavi koju smo moja obitelj i ja osjećali ovdje. Učinili ste da se u Hrvatskoj osjećamo kao doma. Mojoj kćeri je bilo tri godine kada smo se doselili i moram reći da sam uživao gledajući kako odrasta u ovoj predivnoj zemlji. Davao sam sve od sebe u pet sjajnih sezona, koje su imale svoje uspone i padove, ali kada pogledam unazad, vidim samo jedno fantastično iskustvo i brojne savršene uspomene.“ (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HNK GoricaJoey SukHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti