Šokantan transfer u najavi: Jamesov transfer je 80% gotov, seli u redove velikog rivala

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 12.05.20. | 11:04

Ovo nitko nije očekivao!

Iako se ovaj transfer držao u strogoj tajnosti, španjolski mediji pišu kako je on u završnoj fazi te je prema njihovim informacijama 80% detalja dogovoreno te se sada pregovara o posljednim sitnicama. Ipak, te sitnice su se u velikom broju slučajeva pokazale ključnima pa stoga ne treba prejudicirati što bi se trebalo dogoditi.

James je neosporno fantastičan igrač kod kojeg se u svakom potezu vidi njegov nevjerojatni talnet. Iako su ga njegove igre dovele do velikana kao što su Real Madrid i Bayern Munchen, mnogi vjeruju da je on u karijeri mogao puno više toga ostvariti da je nogomet shvaćao malo ozbiljnije te da se u danima kada je dobio mogućnost postati nova desetka kraljevskog kluba nije počeo ponašati kao da je on epicentar svih zbivanja u redovima najtrofejnijeg kluba na svijetu.

Zidane mu ove sezone nije nešto pretjerano vjerovao pa je tako Kolumbijac skupio svega 13 nastupa za Real u svim natjecanjima (osam kao starter), a momčadi je doprinio s jednim pogotkom i jednom asistencijom.

Iako as ne otkriva financijske detalje ovog mogućeg transfera, James bi sigurno postao jedan od najplaćenijih igrača Atletica te bi za njega Simeonova momčad morala platiti popriličnu odštetu. Iako ga je Real u ljeto 2014. godine, nakon što je James zablistao na SP-u u Brazilu, doveo za velikih 75 milijuna eura, njegova tržišna vrijednost danas iznosi svega 32 milijuna eura, a sve manje od tog iznosa ne bi dolazilo u obzir kada je riječ o odšteti.

Dodajemo još za kraj kako je za Kolumbiju James odigrao 76 utakmica, a pritom je zabio 22 pogotka. Budući da je ugovorno vezan za kraljevski klub još svega 13 mjeseci, ovaj transfer postaje još realniji budući da postoji velika mogućnost da mu Flornetino Perez neće ponuditi novi ugovor što bi značilo da ga za godinu dana mogu izgubiti potpuno besplatno.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Ljetni prijelazni roktransferiJames Rodriguez

Ostale Vijesti