Šokantan transfer na pomolu: Osijek potvrdio da želi zvijezdu Dinama

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 28.07.20. | 07:34

Hoćemo li svjedočiti potpuno neočekivanom prelasku?

Sezona u HNL-u je završila, ostalo nam je još ispratiti finale Hrvatskog nogometnog kupa prije nego sezonu 2019/20 pošaljemo u arhivu. Ovo će ljeto, odnosno pauza između sezona, biti vrlo specifično jer će klubovi i igrači praktički ostati bez vremena za odmor i kvalitetne pripreme.

Nova prvenstvena sezona starta več 15. kolovoza, a bit će izuzetno zanimljivo vidjeti tko će se u ovim atipičnim uvjetima najbolje snaći i uigrati. Posebno jer će se mnogi transferi zgotoviti kada će sezona već početi. 

Zbog toga su najjači klubovi već itekako aktivni na tržištu, a jedan od domaćih klubova koji problema s novcem i proračunom nema je Osijek. Jučer su potvrdili otkup Ndockyta od Getafea, rade na trajnom dovođenju Igora Silve iz Olympiacosa, a jutros Sportske novosti donose pravu senzaciju i transfer bombu. Osijek želi dovesti Lovru Majera!

Potvrdio je to u razgovoru za SN sportski direktor Alen Petrović:

"Moram priznati, on je naša velika želja, a hoćemo li to realizirati, u ovom vam trenutku ne mogu reći. Tako kvalitetan igrač bi nam dobro došao", rekao je Petrović i time zagolicao maštu navijača. 

Ovakvo pojačanje iz redova rivala s vrha tablice potvrdilo bi snagu i moć Osječana, barem u financijsko-tržišnom dijelu. Naravno, pitanje je i koliku će odštetu tražiti Modri. Majera su doveli prije dva ljeta za 2,5 milijuna eura, a svakako žele barem dio tog novca vratiti natrag u blagajnu. 

(foto: Josip Regović/Pixsell)


Tagovi

Lovro Majer

Ostale Vijesti