Šok u Torinu! Juve u borbu za naslov ide bez ponajboljeg igrača

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 23.04.18. | 11:11

Jako je istegnuo koljeno.

On je jučer počeo utakmicu, ali je izašao nakon samo deset minuta zbog ozljede koljena, a kako se kasnije pokazalo radi se o velikom istegnuću i postoji velika šansa da propusti ostatak prvenstva jer bi oporavak trebao trajati mjesec dana. Talijani tvrde kako je za utakmicu s Interom ovog vikenda sigurno izgubljen, a potvrdio je to i trener Stare dame, Max Allegri.

Chiellini je nezamjenjiv u Juventusu već 13 godina kada je stigao iz Fiorentine, a tako je i ove sezone nakon odlaska Leonarda Bonuccija to je još u većoj mjeri i njegov izostanak mogao bi puno otežati borbu za naslov. Jednostavno, mirnoća koju donosi ekipi uz sjajnu povezanost s Buffonom daje Staroj dami nevjerojatnu čvrstoću.

Glavni kandidat da ga zamijeni je naravno Andrea Barzagli, ali tu je i Nijemac Benedikt Howedes koji je jučer uskočio umjesto Chiellinija nakon što je počeo utakmicu na desnom beku. Pred Juventusom je izuzetno težak mjesec, za napadače se ne bojimo, ali u borbu za naslov idu bez najboljeg defenzivca i čovjeka koji im drži obranu.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Giorgio Chiellini

Ostale Vijesti