Reuters
Reuters

Šok u Napulju: Spalletti želi otići!?

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 22.05.23. | 09:16

Vijest je potvrđena od strane relevantnih talijanskih medija!

Duge 33 godine čekali su podno Vezuva na novi naslov prvaka Italije. Hviča, Victor i maestralni Luciano Spalletti Napoletancima su osigurali nekoliko tjedana feštanja, a iako sezona još uvijek nije službeno završila, izgleda kako će se na Stadionu Diego Armando Maradona uskoro dogoditi podosta promjena.

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gruzijskog ofenzivnog veznjaka/krilnog napadača prati Real Madrid, nigerijski stroj za golove na meti je Manchester Uniteda, a izgleda kako je blizu odlaska i 'Mister'. Naime, Gianluca Di Marzio piše kako Luciano Spalletti želi napustiti klupu novog prvaka Italije te da je njegov odlazak svakim danom sve realniji.

Iako je ugovorno vezan za Napoli do kraja sljedeće sezone, 64-godišnji stručnjak iz Certaldo mogao bi napustiti klub nakon dvije godine. Najveći problem su nesuglasice i razilaženje u razmišljanju s alfom i omegom kluba Aureliom De Laurentiisom.

Napoli navodno već ima spremnu listu s imenima potencijalnih nasljednika, a na njoj se nalaze Thiago Motta, Gian Piero Gasperini te Vicenzo Italiano. Prije dolaska Spallettija se pričalo i o Juriću kao kandidatu, ali on ovog puta, izgleda, ne stoji najbolje u bilježnici predsjednika Napolija.

No, nije to sve, jer Di Marzio spominje još i Contea te Nagelsmanna. Dolazak Nijemca ne čini se izglednim, ali ne treba odbaciti takvu opciju, dok je Conteov stil nogometa prilično drugačiji od onoga s kojim je Napoli uspio pokoriti Italiju.

Bilo kako bilo, ovog ljeta će bit će prilično vruće u 'najluđem gradu u Italiji'…



Tagovi

Gianluca di MarzioLuciano SpallettiNapoliAurelio De Laurentiis

Ostale Vijesti