Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Službeno: Zekić potpisao nekadašnjeg veznjaka Kolna i Rijeke koji je na Rujevicu donio 500 tisuća eura

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 15.02.21. | 13:08

Na Kvarneru ga pamte po tome što je on prvi igrač Rijeke u povijesti koji je zaigrao na Europskom prvenstvu.

Nekadašnji veznjak Rijeke i standardni reprezentativac Albanije, Odishe Roshi, karijeru nastavlja u mađarskom prvoligašu Diosgyoru, potvrdili su iz kluba na društvenim mrežama.

Roshi je posljednje četiri i pol godine bio član ruskog prvoligaša Tereka u kojeg je stigao iz Rijeke u transferu vrijednom 500 tisuća eura. Prije dolaska na Rujevicu igrao je za FSV Frankfurt, Koln i Flamutari, a za reprezentaciju Albanije skupio je 59 nastupa i pet pogodaka.

Zanimljivo, ovaj 29-godišnjak prvi je igrač u povijesti Rijeke koji je kao aktualni član kluba s Kvarnera igrao na Europskom prvenstvu. Prije njega je kao igrač Rijeke na Svjetskom prvenstvu nastupio Pero Radaković, jedna od najvećih (ako ne i najveća) legenda u povijesti Rijeke.

Dolaskom Zekića na klupu Diosgyora klub je pokazao kako svim silama ove sezone želi zadržati prvoligaški status. Nakon bivšeg trenera Osijeka u klub su stigli Marko Malenica, Luka Marin, Vinko Soldo, Goran Milović, Diego Živulić i Alen Grgić pa tako slobodno možemo konstatirati kako je riječ o pravoj maloj hrvatskoj koloniji.

No, pred Zekićem je još puno posla jer je njegova momčad na posljednjem mjestu mađarskog prvenstva, a pred njima su utakmice protiv MOL Fehrvara, Mezokovesda i Ferencvaroša.




Tagovi

Zoran ZekićtransferiDiosgyorHNK Rijeka

Ostale Vijesti