Rijeka dovela prvo „pravo“ pojačanje u ljetnom prijelaznom roku (FOTO, VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 26.08.20. | 15:50

Nakon Travaglije iz Orijenta, klub se osnažio još jednim mladim igračem

Slovenski veznjak u Rijeku je stigao na dvogodišnju posudbu iz redova njemačkog drugoligaša Nürnberga s mogućnošću otkupa ugovora.

Ovaj talentirani veznjak prošle je godine stigao u redove posrnulog njemačkog velikana koji je za njega izdvojio 1,1 milijuna eura. Ipak, Gnezda Čerin se nije upio izboriti za mjesto u početnih 11 pa su tako u klubu zaključili da bi za njega bilo najbolje da sljedeću sezonu provede na posudbi u nekom klubu gdje bi mogao steći kontinuitet igranja.

Zanimljivo, Čerin je u Domžalama kao 18-godišnjak debitirao kod Simona Rožmana pod čijim je vodstvom i ostvario četvrti najveći transfer u povijesti Domžala. Upućeni kažu da je prema igračkom profilu sličan Tiboru Haliloviću kojeg neće biti u pogonu minimalno tri mjeseca zbog ozljede zadobivene u prvenstvenom ogledu protiv Lokomotive.

„Prvi dojmovi su odlični, stigao sam u top klub s uvjetima na razini europskih klubova. Sretan sam što sam došao i želim što prije nastupiti za Rijeku”, rekao je novi nogometaš Rijeke.

Podsjećamo, Rijeka je u ovom prijelaznom roku ostala bez Gorgona (Pogon), Mitrovića (HNK Gorica), Babić (AEL Limassol) i Bušnja (Sered – Posudba), dok je u klub stigao samo Travaglija (Orijent 1919).

(foto: Edith Geuppert/DPA/PIXSELL)

 


Tagovi

Adam Gnezda ČerintransferiLjetni prijelazni rokRijekaNurnberg

Ostale Vijesti