Action images
Action images

Službeno: PSG otpustio napadača kojeg su prije četiri godine platili 25 milijuna eura (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 06.12.20. | 12:57

Ove sezone je za klub iz franucske metropole skupio tek 22 minute.

Španjolski krilni napadač Jese više nije igrač PSG-a.

27-godišnjak je dobio otkaz u klubu šest mjeseci prije nego bi li mu istekao ugovor, a to sigurno neće bitno promijeniti planove Thomasa Tuchela budući da je Jese ove sezone za PSG odigrao tek 22 minute (nastupio je u dvije utakmice).

Jese je 11 godina proveo u kraljevskom klubu prije nego li ga je kupio PSG za 25 milijuna eura. Da to nije baš bila najbolja odluka francuskog velikana pokazalo se veoma brzo, a u četiri godine kasnije jasno se vidi da je Jese za PSG ukupno odigrao 18 utakmica u svim natjecanjima.

Parižani su ga slali na brojne posudbe pa je tako Jese u posljednje četiri sezone igrao za Las Palmas, Stoke, Betis i Sporting iz Lisabona, ali u niti jednom od spomenutih klubova nije uspio pronaći onu formu i onu razinu igara zbog kojih je u konačnici i zaradio unosan transfer u PSG.

Iako ga je prije pet godina Transfermartk cijenio na 15 milijuna eura, Jeseova tržišna vrijednost danas iznosi tek tri milijuna eura.

Gdje će ovaj talentirani ofenzivac nastaviti svoju karijeru zasad nije poznato, ali na društvenim mrežama može se pročitati kako je povratak u Španjolsku gotovo pa sigurna stvar. Prva ili druga liga? To tek treba vidjeti...



Tagovi

Jese RodriguezPSGtransferi

Ostale Vijesti