Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

Službeno: Prosinečki doveo veznjaka Dinama na posudbu do kraja sezone (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.04.22. | 11:49

Bivši U21 reprezentativac Hrvatske ugovorno je vezan za Plave do ljeta 2025. godine.

Ono o čemu se piše i priča već nekoliko dana, danas je napokon i službeno potvrđeno od strane ljubljanskog kluba – Neven Đurasek novi je igrač Olimpije.

23-godišnji središnji veznjak rodom iz Varaždina je u prvom dijelu sezone igrao za Dnipro -1 gdje ga je doveo Igor Jovićević, a u Premier ligi Ukrajine skupio je 18 nastupa i dvije asistencije. Zbog trenutne situacije u zemlji Đurasek je nastojao pronaći neki drugi klub u kojem može biti konkurentan i gdje njegove kvalitete mogu doći do izražaja, a ispostavilo se da je Olimpija bila najbrža i najkonkretnija pa će tako do kraja sezone Robert Prosinečki na raspolaganju imati talentiranog, ali i nadasve iskusnog veznjaka, koji već sad iza sebe ima 79 nastupa u 1. HNL (Dinamo, Lokomotiva, Varaždin).

Njegovim dolaskom hrvatska kolonija u slovenskoj prijestolnici dodatno se povećala. Đurasek je sad sedmi hrvatski nogometaš u redovima Olimpije, s tim da su u klubu još i Robert Prosinečki, asistent mu Gordan Ciprić, ali i dvojica ex-HNL igrača Damian van Bruggen i Mario Kvesić.

Đurasek je već sad na raspolaganju Robertu Prosinečkom koji je na klupi Olimpije debitirao s uvjerljivih 4:1 protiv Radomlja.



Tagovi

Neven ĐurasekOlimpijaOlimpija LjubljanaposudbaRobert Prosinečki

Ostale Vijesti