Službeno: Povremeni talijanski reprezentativac potpisao za posljednju momčad Serie A

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.01.20. | 14:22

La Superba je dobila vrhunsko pojačanje

U klub je stigao na šestomjesečnu posudbu iz Bologne, ali bi se u klubu mogao zadržati nešto duže od toga budući da mu na kraju sezone ističe ugovor te će krajem šestog mjeseca postati slobodan igrač.

Valja istaknuti kako je transfer potvrđen na službenoj stanici kluba iz Ligurije, a Destro je treće po redu izvrsno pojačanje Genoe ove zime budući da su ranije potpisali Behramija, dok je na šestomjesečnu posudbu iz Torina stigao Mattia Perin.

Genoa pod svaku cijenu mora nešto drastično promijeniti u nastavku sezone budući da se nakon 17 odigranih kola nalaze na začelju Serie A sa svega 11 osvojenih bodova uz najlošiju gol razliku u ligi 17:35.

Iako Davide Nicola na raspolaganju ima neke zanimljive igrače kao što su Christian Kouame, Andrea Pinamonti, Cristian Romero, Stefano Sturaro i Andrea Favilli, klub nikako da ulovi pravu formu pa je tako uprava kluba odlučila biti itekako aktivna za vrijeme ovog zimskog prijelaznog roka kako se ne bi dogodila situacija da Genoa dogodine igra Serie B.

Za kraj ističemo kako je Destro dres talijanske A vrste oblačio u osam navrata (jedan pogodak), a izvrne partije pružao ju dresu Rome gdje je u 68 nastupa u svim natjecanjima zabio respektabilnih 29 pogodaka.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Zimski prijelazni roktransferi uživotransferiMattia Destro

Ostale Vijesti