Službeno: Nakon nizozemskog napadača, Atalanta dovela šesto pojačanje

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 23.09.20. | 07:31

Gian Piero Gasperini ima novo ime, standardnog kolumbijskog reprezentativca.

Atalanta je ovog ljeta odlučila bitno pojačati svoje redove kako bi nastavila sjajnu priču s trenerom Gian Pierom Gasperinijem. S obzirom da je i dalje upitna sudbina kapetana Papua Gomeza, a Josip Iličić se oporavlja od privatnih problema te prodajom Timothya Castagnea, uprava „La Dee“ odlučila je dovesti nekoliko novih imena koji će zaoštriti konkurenciju i kvalitativno podići momčad.

Tako su ovog ljeta - osim što je otkupljen Mario Pašalić – u Bergamo doveli Alekseja Mirančuka (14 i pol milijuna eura), Sama Lammerssa (devet milijuna), Simonea Muratorea (sedam milijuna, proslijeđen na posudbu) te dvojicu defanzivaca, Cristiana Romera (dva milijuna) i njegovog imenjaka Piccinija koji su stigli na posudbu.

Nakon te petorice ovog tjedna službeno je predstavljeno i šesto pojačanje u redovima „Božice“.

Novi igrač na stadionu Atleti d'Azzurri bit će Johan Mojica, 28-godišnji kolumbijski reprezentativac koji je stigao na jednogodišnju posudbu uz opciju otkupa iz španjolske Girone. Mojica pokriva cijelu lijevu stranu, izrazito je motoričan igrač, a kod Gasperinija će se za mjesto u udarnom sastavu boriti s Robinom Gosensom.

Mojica je standardan član kolumbijske reprezentacije, za koju je odigrao sve četiri utakmice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje su ispali od Engleze u prvoj utakmici knock-out faze nakon izvođenja penala.

 

 

(Foto: Action Images)


Ostale Vijesti