Foto: Bologna Official
Foto: Bologna Official

Službeno: Moro otkupljen, odšteta šest milijuna eura!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 02.07.23. | 18:53

Stavio je svoj potpis na trogodišnji ugovor

Sa samo jednom rečenicom su čelnici Bologne potvrdili kako je Nikola Moro njihov novi igrač. Talijanski klub je aktivirao mogućnost prvootkupa njegovog ugovora za šest milijuna eura, s tim da prema nekim navodima je Dinamo Moskva zadržala pravo na 50 posto od sljedeće prodaje.

“Bologna 1909 može potvrditi kako je klub aktivirao opciju otkupa ugovora i kako je Nikola Moro trajno postao naš igrač”, stoji u priopćenju na službenim stranicama.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Moro je karijeru započeo u zagrebačkom Dinamu, a prije tri godine preselio je u onaj moskovski za 8.5 milijuna eura. Cijelu prošlu sezonu je nekadašnji kapetan U21 reprezentacije Hrvatske proveo na posudbi u Bologni (Talijani su za posudbu izdvojili 1.5 milijuna eura), da bi sada i trajno otkupili njegov ugovor.

Iako Bologna u svojem priopćenju nije dala previše informacija, neslužbene informacije govore kako je Moro s novim klubom potpisao trogodišnji ugovor.

Prošle godine u prijateljskom ogledu protiv Bugarske Nikola je debitirao za A reprezentaciju Hrvatske, a iako ga se donedavno povezivalo s Hajdukom, izgleda kako će 25-godišnjak iz Solina svoj nogometni put nastaviti u Emilie-Romagni.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

BolognaNikola MoroLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti