Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Službeno: Mislav Oršić ostaje u Zagrebu, Dinamo odbio 10 milijuna eura (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 29.01.22. | 09:47

Hrvatski prvak ipak ipak je zadržao svojeg najboljeg euro-strijelca u povijesti

Mislav Oršić ostat će najmanje do kraja sezone u Dinamu! Prvak Hrvatske odbio je ponudu Burnleyja za svojeg najboljeg euro-strijelca u povijesti te je klub objavio video pod naslovom "Mislav Oršić s Dinamom po obranu naslova prvaka" u kojem Mislav Oršić u Dinamovom dresu izlazi na travnjak stadiona Maksimir.

"Proteklih dana velik interes javnosti i navijača izazvao je mogući transfer igrača Mislava Oršića u engleski klub Burnley. Nastavno na tu temu Dinamo obavještava javnost da je donesena odluka da Mislav Oršić i dalje ostaje igrač Dinama te se veselimo što će zajedno sa svojim suigračima sudjelovati u nastavku sezone i svojim igrama doprinijeti ostvarenju cilja, a to je osvajanje novog naslova prvaka Hrvatske", objavio je Dinamo na svojim službenim kanalima.

Prema neslužbenim informacijama, Dinamo je odbio 10 milijuna eura za svojeg ponajboljeg igrača i nositelja igre u posljednje četiri sezone.

Ovaj 29-godišnji Zagrepčanin u Dinamo je stigao na ljeto 2018., u protekle tri i pol sezone odigrao je 169 utakmica za Dinamo, zabio je 67 pogodaka, od čega 21 u europskim natjecanjima i upisao je 31 asistenciju. Oršić je s Dinamom osvojio tri naslova prvaka Hrvatske, jedan Hrvatski nogometni kup, a u veljači će i treći put zaigrati 'euro-proljeće'.

Podsjetimo, Mislav Oršić s Dinamom ima ugovor do kraja 2025.



Tagovi

Mislav OršićBurnleyDinamo ZagrebGNK Dinamo

Ostale Vijesti