foto: Davor Javorovic/PIXSELL
foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Službeno: Mirko Marić novi je igrač Rijeke

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 31.01.24. | 11:43

Predstavljen će biti u 13.30 na Rujevici

Ono što je isplivalo u javnost nakon pobjede Rijeke protiv Hajduka, danas je dobilo i službenu potvrdu. Mirko Marić je novi igrač Rijeke i bit će predstavljen u 13.30 na Rujevici!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Bivši 28-godišnji napadač Osijeka na Rujevicu dolazi na posudbu iz Monze do kraja sezone, a u nastavku sezone mogao bi biti značajno pojačanje u borbi za naslov prvaka Hrvatske, kao i ozbiljnu konkurenciju Franji Ivanoviću i Jorgeu Obregonu u napadu Riječana.

Marić se vraća u Hrvatsku nakon ne pretjerano uspješne epizode u Italiji. U Monzi je proveo tri i pol sezone i za to vrijeme zabio samo tri gola i dodao dvije asistencije. Prije transfera u Italiju, Marić je u 113. nastupa za Osijek do 2020. godine zabio 53 gola uz 18 asistencija. U sezoni 2019./2020. u 40 utakmica zabio je 22 gola uz šest asistencija, bio je prvi strijelac lige i Osijeku priskrbio sedam milijuna eura na ime odštete.

Sada se vraća oživjeti karijeru na rujevici, a ako uhvati staru formu, predstavljat će kapitalno pojačanje za momčad Željka Sopića.



Tagovi

HNK RijekaRijekaMirko Marićnogometni transferitransfertransfer blogtransferitransferi uživo

Ostale Vijesti