ERIC GAILLARD/Action Images
ERIC GAILLARD/Action Images

Službeno: Mario Balotelli ima novi klub (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 07.07.21. | 17:02

Dogovorena je trogodišnja suradnja.

Mario Balotelli novi je igrač turskog prvoligaša Adane Demirspora, potvrdili su iz kluba na službenim web stranicama.

Super Mario je potpisao trogodišnji ugovor s novom momčadi, a u klub dolazi kao slobodan igrač.

30-godišnji napadač rodom iz Palerma u svojoj bogatoj igračkoj karijeri je igrao za klubove poput Intera, Manchester Cityja, Milana, Liverpoola, Nice, Marseillea i Brescije, a posljednji angažman imao je u Berlusconijevoj Monzi. Balo je prošle sezone u Serie B skupio 14 nastupa, šest pogodaka i jednu asistenciju, a Adana Demirspor će mu biti 10. klub u karijeri.

Bivši talijanski reprezentativac, koji je za Azzurre skupio 36 nastupa i 14 pogodaka, tako preko noći postaje najveća zvijezda turske Super Lig, ali valja istaknuti kako on neće biti jedino poznato ime u novopečenom prvoligašu. Naime, osim Super Marija, čelnici Adane angažirali su Younesa Belhandu i Britta Assombalongu, s tim da se nagađa kako ovo za njih nije kraj prijelaznog roka.

Balotellija se povezivalo s brojnim klubovima diljem svijeta, selilo ga se od Kine pa sve do Brazila, ali njegov zastupnik Mino Raiola najbolje uvjete za svog štićenika pronašao je u Turskoj. Iako nije u cvijetu mladosti, Super Mario ima još puno toga za ponuditi na nogometnim travnjacima, a mnogi vjeruju da će Adana biti hit prvenstva sljedeće sezone.



Tagovi

Super LigTurskaturska nogometna ligaMario BalotelliMino RaiolaMino Raiola

Ostale Vijesti