Privatna arhiva
Privatna arhiva

Službeno: Lovro Majer novi je igrač Wolfsburga, predstavili ga zanimljivim videom

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.08.23. | 12:20

Potpisao je ugovor na pet godina.

Nakon što je jučer prošao liječnički pregled, Lovro Majer danas je potpisao ugovor i postao je novi igrač Wolfsburga. Standardni hrvatski reprezentativac potpisao je suradnju do ljeta 2028. godine, a u novoj će ga momčadi trenirati Niko Kovač.

Majer će u Wolfsburgu nositi broj 19, a nakon potpisa, podijelio je dojmove za službenu klupsku stranicu.

"Jako sam sretan što je prelazak u Wolfsburg i Bundesligu uspio i jedva čekam krenuti s radom. Stvarno se veselim radu s novim suigračima i trenerskom ekipom koju predvodi Niko Kovač. Želim pomoći momčadi, dati sve od sebe i dati svoj doprinos u ostvarenju klupskih ciljeva,” ističe Majer.

Sportski direktor Wolfsburga Sebastian Schindzielorz nije krio zadovoljstvo nakon dovođenja Majera.

"Nije tajna da smo Lovru dugo imali na listi želja. On je kreativan, tehnički vješt igrač koji je dokazao svoje kvalitete u Francuskoj u prethodne dvije godine. Također, ima međunarodno iskustvo s Rennesom u Europskoj ligi i zagrebačkim Dinamom u Ligi prvaka. S Lovrom ćemo u budućnosti biti još fleksibilniji u veznom redu, jer ga se može koristiti na sredini terena, ali također ima svoje prednosti na krilu."

Majer je drugo najskuplje pojačanje u povijesti Wolfsburga, koji je Rennesu isplatio 30 milijuna eura na ime odštete, a još pet milijuna eura mogli bi isplatiti u bonusima. Najveći ulazni transfer u povijesti popularnih Vukova bio je dovođenje Juliana Draxlera za 43 milijuna eura iz Schalkea prije sedam godina.

Za kraj spomenimo kako će Lovro Majer svoj debi za Wolfsburg vrlo vjerojatno imati već u subotu, 19. kolovoza, kada će Wolfsburg ugostiti novog bundesligaša Heidenheim. (I.M.)




Tagovi

Lovro MajerWolfsburgLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023nogometni transferitransferitransferi uživo

Ostale Vijesti