NK Lokomotiva
NK Lokomotiva

Službeno: Lokomotiva dovela Argentinca kao zamjenu za Jelavića i Budimira

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 30.03.21. | 17:18

Pojačanje u borbi za ostankom u ligi.

Aktualni doprvak Hrvatske Lokomotiva ove sezone muku muči te su nakon 26 kola na posljednjem mjestu Prve HNL i do kraja ih očekuje grčevita borba za ostanak.

Klub s Kajzerice je u prvom dijelu sezone vodio Goran Tomić, koji je početkom siječnja napustio klub zbog ponude iz Kine, no taj transfer mu je u konačnici propao pa je s prvim danom ovog mjeseca preuzeo kormilo Rijeke. Njega je na klupi Lokosa zamijenio Jerko Leko, međutim on je trajao tek 11 utakmica pa je na klupu zasjeo specijalist za osiguravanje ostanka Samir Toplak.

Lokomotivu su početkom sezone napustila trojica standardnih ofenzivca Myrto Uzuni, koji je otišao u Ferencvaros te Marko Tolić i Lirim Kastrati, koji su pojačali Dinamo. Nedavno je klub ostao i bez veterana Nikice Jelaviće i Marija Budimira te je postalo više nego jasno kako klubu s Kajzerice trebaju pojačanja u vršku naplaka kako bi pokušali osigurali ostanak u ligi.

Zbog tog razloga danas je doveden argentinski napadač Alan Bonansea. 24-godišnji ofenzivac dolazi kao slobodan igrač, a u karijeri je nastupao za Almagro, lanus, Rafaelu i Rosario. U argentinskoj Primeri 191 centimetar visoki napadač upisao je 56 nastupa te zabio 16 golova, a Lokomotiva će mu biti prvi klub izvan domovine.



Tagovi

Nikica JelavićJerko LekoMario BudimirGoran TomićSamir Toplak

Ostale Vijesti