Službeno: Inter doveo kapetana Uniteda, uskoro dolazi igrač Chelseaja

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 17.01.20. | 21:31

Nerazzurri u punoj ofenzivi.

Ono o čemu smo pisali već nekoliko dana, sada je dobilo i službenu potvrdu.

Ashley Young je novi igrač Intera. Nekadašnje krilo, danas s gotovo 35 godina na leđima priučeni bočni igrač, došao je u Milano i potpisao ugovor do kraja aktualne sezone uz opciju produženja za sljedeću sezonu.

Prema navodima talijanskih i engleskih medija posljednjih dana, Crveni vragovi su dobili oko milijun eura odštete, s obzirom da je igraču istjecao ugovor s engleskim velikanom u lipnju. Novi kapetan bit će Harry Maguire.

Međutim, nije to jedini igrač koji će uskoro zaigrati u dresu Nerazzurra, a da je stigao iz Premiershipa.

 

 

Nakon što im je propao dogovor s Romom oko angažmana Leonarda Spinazzole, treneru Antoniju Conteu i dalje je potreban još jedan bočni igrač. Kako prenosi Gianluca Di Marzio, čini se da su ga oni pronašli u redovima Chelseaja.

Prema navodima spomenutog izvora, Inter želi na posudbu dovesti Victora Mosesa, igrača 'Bluesa', koji trenutno nosi dres Fenerbahcea gdje se, također, nalazi na posudbi. Londonski velikan bi ga uskoro mogao povući iz Turske, protiv čega se neće buniti ni klub iz Istanbula, a Lampard ga je spreman proslijediti na sjever Italije, uz opciju otkupa za deset milijuna eura

(Foto: Reuters)


Tagovi

Victor MosesAshley Young

Ostale Vijesti