Službeno: Hakimi je Interov, poznat iznos transfera

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.07.20. | 17:50

Nakon što se mjesecima uzimalo zdravo za gotovo da Real neće pustiti ovog dragulja i da zapravo na Bernabeu jedva čekaju da se vrati s posudbe, dogodio se neočekivan transfer.

U četvrtak poslijepodne Inter iz Milana obznanio je kako je njihov novi igrač 21-godišnji Marokanac Achraf Hakimi.

Desni bočni koji je ove sezone u cijeloj Europi bio hit-igrač na svojoj poziciji bio je povezivan s mnogim klubovima. Najprije se činilo sigurnim da će se nakon posudbe u Borussiji Dortmund vratiti u Real i tamo konkurirati za momčad. Nakon toga povezivalo ga se s Bayernom, a na kraju je potpisao za talijanskog velikana.

Na ovaj se potez u karijeri odlučio jer se ne želi ‘’tući’’ za mjesto u momčadi s Danijem Carvajalom, dugogodišnjim prvotimcem Reala koji je još u najboljim godinama (28), te je na Giuseppe Meazzi puno sigurniji u minutažu.

Realu će pripasti 40 milijuna eura, a u dvije sezone u Dortmundu mladi je Marokanac upisao sedam pogodaka u 54 utakmice.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">DONE DEAL: Real Madrid have confirmed a deal has been agreed with Inter for the transfer of Achraf Hakimi. <a href="https://t.co/GAIrqq1pSs">pic.twitter.com/GAIrqq1pSs</a></p>&mdash; Squawka News (@SquawkaNews) <a href="https://twitter.com/SquawkaNews/status/1278698283146383361?ref_src=twsrc%5Etfw">July 2, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Wolfgang Rattay/Reuters)


Tagovi

Achraf HakimiInterBorussia DortmundtransferiReal Madrid

Ostale Vijesti