Službeno: Gorica se rastala s trojicom igrača

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 25.07.20. | 15:51

Hrvatski prvoligaš već je krenuo u slaganje kadrovske križaljke za sljedeću sezonu.

Po završetku utakmice sa Slaven Belupom u posljednjem kolu Prve hrvatske nogometne lige, okončana je i suradnja Gorice sa trojicom svojih nogometaša.

Svoj obol u ovoj sezoni dali su rezervni vratar Ivan Čović, stoper Maks Juraj Ćelić i veznjak Michal Maslowski, a sada je stigao trenutak da se oproste od kluba. Hrvatski prvoligaš se na svojim službenim stranicama pozdravio sa svom trojicom i poželio uspjeh u nastavku karijere.

Čović je u klub stigao prije malo manje od godinu i pol dana iz rumunjskog Sepsi Sf. Gheorghe, a upisao je tri nastupa u Kupu.

Ćelić je u Turopolje stigao prošlog ljeta, nakon što je s Varaždinom izborio plasman u Prvu HNL. Iako se očekivao iskorak od njega, 24-godišnji branič odigrao je tek devet službenih utakmica, a posljednji nastup stigao je još u studenom prošle godine.

Najveći doprinos od ove trojice dao je poljski veznjak Maslowski koji je u Gorici proveo nešto više od dvije i pol godine. S Goričanima je izborio plasman u Prvu HNL, u tri sezone odigrao je 58 utakmica u kojima je postigao pet golova i upisao tri asistencije.

(Foto: Luka Stanzl/Pixsell)


Tagovi

Michal MaslowskiMaks Juraj ČelićIvan ČovićHNK Gorica

Ostale Vijesti