Službeno: Gorica posudila rezervnog vratara ambicioznom trećeligašu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 31.08.20. | 16:12

Dobar potez talentiranog vratara.

„Ukazala mi se prilika da odem na posudbu i odlučio sam prihvatiti taj izazov. Osim kroz treninge, želim skupiti što više iskustva i kroz utakmice, jer vjerujem da će mi to donijeti napredak. Zbog utakmica se, uostalom, i trenira. Hvala ljudima iz Primorca na povjerenju i prilici“, kazao je Išek nakon što je dogovoren njegov odlazak na jednogodišnju posudbu.

Nije mu lako nakon toliko vremena otići iz Gorice, odvojiti se od suigrača i prijatelja.

„U Gorici se sjajno radi s golmanima i moram zahvaliti našem treneru Siniši Klafuriću za sav trud koji je uložio u moj napredak. Također, hvala na svemu i kolegama golmanima, Kahlini, Čoviću, Baniću i svima ostalima. Svi su mi oni, rekao bih kao djetetu među velikim dečkima, iskusnim golmanima, puno pomagali i usmjeravali me. Sad je vrijeme da i na utakmicama pokažem koliko sam naučio od njih, da i treneru i svima njima osvjetlam obraz. Vjerujem da mi je ovo potrebno i da ću se vratiti jači nego ikad. Idem dati sve od sebe, pa kako bude. Moram dokazati da sam ja taj, kako Gorici, tako i svima ostalima“, kaže Išek za klupske stranice.

Odlazi, naravno, s velikom željom da se vrati.

„Malo je čudno napustiti Goricu nakon gotovo pet godina, ali to je nogomet, sve je to normalno. Želim svu sreću klubu u nastavku ove sezone, zahvaljujem svima u klubu na podršci, od suigrača i stožera, preko vodećih ljudi kluba, pa do svim klupskih djelatnika. Nadam se da se vidimo uskoro!“, zaključio je mladi vratar.

Išek je prošle sezone bio u ulozi trećega golmana, a njegovu ulogu sad će preuzeti Patrik Crnolatec, dosadašnji golman juniora Gorice, kojem će savjetnici i kolege biti kapetan Kristijan Kahlina i Ivan Banić.

(foto: Igor Kralj/PIXSELL)

 


Tagovi

Leon IšekposudbaHNK GoricaPrimorac Biograd3. HNL

Ostale Vijesti