Službeno: Fran Karačić ima novi klub

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 03.02.20. | 18:45

Njegov novi poslodavac odlučio ga je odmah poslati na jednu „neočekivanu“ posudbu

Ovaj zanimljvi desni bek, koji je ujedno i kapetan Lokosa, u Dinamu ipak neće igrati ovogo proljeća budući da su ga Modri do kraja sezone odlučili poslati/pustiti na Kajzerici.

Karačić je ove sezone u dresu Lokomotive skupio 16 nastupa, a pritom je i asistirao za jedan pogodak. Ranije je u karijeri branio boje Kustošije, Zagreba i Lučkog, ali je sve svoje prvoligaške minute skupio u dresu momčadi s Kajzerice.

Iako je Karačić nosio dres Mini Vatrenih (osam nastupa, dva pogotka) on je najbliži tome da u skorijoj budućnosti obuče dres Soccerossa budući da osim hrvatskog ima i australsko državljanstvo.

Dodajmo kako je Karačić već bio na širem popisu australskog izbornika uoči SP-a u Rusiji, ali u konačnici ipak nije upao na konačan popis pa je tako prvenstvo odgledao iz Zagreba.

Podsjeamo kako je Karačić ranije ove zime bio povezivan s Hajdukom, ali budući da su Bili zadržali svojeg kapetana Josipa Juranovića, nije bilo potrebe da ga Splićani angažiraju.

Za kraj dodajemo kako je Karačiću ovog ljeta isticao ugovor s Lokomotivom, ali su ga iz Maksimirske 128 odlučili odmah angažirati. Karačićeva tržišna vrijednost iznosi 1,5 milijuna eura, a vijest da je Karačić potpisao za aktualnog prvaka Hrvatske prenio je i postal nogometplus.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

transferiZimski prijelazni rokFran Karačić

Ostale Vijesti