Službeno: Dinamo prodao talentiranog braniča u Italiju (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.09.20. | 19:08

Gazzetta dello Sport početkom ove godine pisala je da igrač na meti Rome, ali on ipak neće nastaviti svoju karijeru u Rimu.

19-godišnji branič bio je jedan od Jovićevićevih ‘fakina’ te je bio standaradan član mlade momčadi Dinama koja je igrala Ligu prvaka za mlade.

Nikolić je u zagrebački klub stigao u veljači 2015. godine iz NK Bjelovara, a ove sezone bi trebao imati punu minutažu u klubu čije su ambicije da ove sezone izbore ulazak u Serie B.

Podsjećamo, početkom ove godine ugledna Gazzetta dello Sport pisala je kako je Nikolić, zajedno s Gvardiolom, na meti talijnaskog velikana Rome, ali nakon što se pojavio interes iz Italije nogometni svijet je stao zbog pandemije koronavirusa.

“Mario je jedan od prvih igrača koje smo odlučili angažirati”, rekao je sportski director kluba Salvatore Di Somma pa nastavio:

“Njegovo priključivanje momčadi malo je potrajalo budući da je igrač bio pozitivan na COVID-19. Jako smo sretni što se sve to sada riješilo i što je ovaj transfer napokon postao služben. On je igrač u kojeg jako vjerujemo i od kojeg puno očekujemo”, zaključio je Di Somma.

Dodajemo za kraj kako točan iznos transfera zasad nije poznat.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fusavellino1912official%2Fposts%2F1281380842213313&show_text=true&width=552&height=609&appId" width="552" height="609" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

(foto: Luka Stanzl/PIXSELL)


Tagovi

Marko NikolićtransferiLjetni prijelazni rokAvellinoSerie C

Ostale Vijesti