Devetka Furije potpisala za novog premierligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 26.08.20. | 15:29

'Luđak' je upravo napravio fantastičan posao

Iako Leeds nije na svojoj svojim službenim stranicama potvrdio dolazak devetke Furije, njegova Valencija jučer mu se u kasnim večernjim satima zahvalila na svemu što je napravio za klub te su svojim navijačima saopćili kako on više neće biti član Šišmiša.

Prema podacima poznatog Transfermarkta, ovaj posao je 'El Loca' Bielsu i njegov Leeds United koštao 30 milijuna eura, a iako je riječ o velikom iznosu, mnogi uvjeravaju kako je ovo 'krađa' ljetnog prijelaznog roka.

Zanimljivo, Rodrigo je bratić Thiaga i Rafinhe, a vjerujemo kako su mnogi zaboravili kako je on već osjetio čari otočkog nogometa. Naime, kao posuđeni igrač Benfice, u koju je stigao za šest milijuna eura iz Real Madrida, Rodrigo je jednu godinu odradio na posudbi u Boltonu, klubu koji je danas daleko od Premier lige te se natječu u četvrtom rangu engleskog nogometa (League Two).

Benfica je Rodriga prodala Šišmišima u ljeto 2015. godine za isti iznos za kojeg odlazi u Leeds, a osim što se na njega posljednjih nekoliko godina gledalo kao ponajboljeg napadača u La Ligi, Moreno je i standardni reprezentativac Španjolske za koju je odigrao 22 utakmice i zabio osam pogodaka.

Dodajemo za kraj kako je ovaj 29-godišnjak rođen u Rio de Janeiru za Valenciju odigrao 220 utakmica u svim natjecanjima te je pritom postigao 59 pogodaka.

(foto: Action images)

 


Tagovi

Rodrigo MorenoLeeds UnitedMarcelo BielsatransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti