Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Službeno: Damian Kadzior ima novi klub

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 19.01.21. | 15:17

Ganjali su ga klubovi iz inozemstva, ali i iz domaće lige.

Kako smo neki dan najavili, bivši Dinamov igrač i miljenik Nenada Bjelice, Damian Kadzior, promijenio je sredinu. Novi klub povremenog poljskog reprezentativca bit će turski Alanyaspor u koji stiže na posudbu do kraja sezone iz matičnog Eibara.

„Doveli smo povremenog poljskog reprezentativca koji može igrati na krilima u i špici,“ predstavio ga je kratko predsjednik Hasan Cavusoglu.

„Vrlo sam sretan što sam ovdje. Pun sam energije i dat ću sve za uspjeh Alanyaspora. Nadam se da ću opravdati očekivanja navijača,“ poentirao je Kadzior na predstavljanju.

Interes za bivšeg igrača Dinama bio je jako velik ove zime, a šuškalo se kako ga ganja čak sedam turskih prvoligaša. Zainteresirana je bila i Legia Varšava, međutim Kadzior je želio nastaviti karijeru u inozemstvu.

Mnogi izvještaji tvrdili su kako je Alanyaspor najkonkretnija u ovoj priči što se pokazalo kao točno. Prije dva dana sjeo je za stol s predstavnicima turskog prvoligaša i sve su dogovorili do danas.

Poljak je prije šest mjeseci napustio Dinamo kao tehnološki višak po odlasku Nenada Bjelice i prodan je za 2.000.000 eura u Eibar, no nije se naigrao i pokušat će oživjeti svoju karijeru u Turskoj.



Tagovi

AlanyasporDamian Kadziornogometni transferitransferi

Ostale Vijesti