Službeno: Arsenal doveo novog vratara (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 21.09.20. | 19:20

Treba li se Leno zabrinuti za svoje mjesto u momčadi?

25-godišnjak iz Reykjavika karijeru je započeo u matičnom KR Reykjavík, klubu čiji je danas trener njegov otac, Runar Kristiansson., a s 19 godina prelazi u redove danskog Nordsjaellanda.

Tamo se zadržao četiri godine nakon čega u transferu vrijednom 1,6 milijuna eura prelazi u Dijon, gdje je u posljednje dvije godine bio standardni prvotimac.

Njegove dobre igre nagrađene su transferom u Arsenal, a prema podacima dostupnim na Transfermarktu, Topnici su za njega izdvojili okruglih dva milijuna eura.

Runarsson je standardni reprezentativac Islanda, njegova trenutna uloga je ona rezervnog vratara iza legendarnog  Hannesa Thóar Halldórssona, a očekuje se da će njegovim odlaskom Runarsson preuzeti islandsku 'jedinicu'.

Sa svojim novim klubom Islanđanin je potpisao četverogodišnji ugovor.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FArsenal%2Fposts%2F10158454786292713&show_text=true&width=552&height=615&appId" width="552" height="615" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

(foto: Action Images)

 


Tagovi

transferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti